O nama

Jamieson je konstantno proglašen za kanadski brend vitamina kojem se najviše vjeruje, i to sa dobrim razlogom: na tržištu koje se brzo razvija, mi smo se izdvojili našom vodećom posvećenošću pružanju potrošačima najčistijih, najbjezbednijih i najefikasnijih dostupnih prirodnih rješenja za dobro zdravlje.

Vrhunski kvalitet

Nije tajna da Kanađani smatraju Jamieson kompanijom od najvećeg poverenja u industriji vitamina, minerala i suplemenata.

Istorijski pionir

Pionir u proizvodnji suplemenata za poboljšanje zdravlja, Jamieson vodi inovacije proizvoda u Kanadi već više od 100 godina.

Briga o životnoj sredini

Naša posvećenost poboljšanju zdravlja i dobrobiti naših korisnika prirodno se proteže i na našu životnu sredinu.

Globalno prisutan

Iz naših kancelarija u Kanadi, Jamieson dotiče živote potrošača širom svijeta. Naši proizvodi se distribuiraju u više od 45 zemalja.

Jamieson 100 godina

100 GODINA JAMIESON-a

Jamieson Laboratories je kanadski najveći i najstariji proizvođač i distributer visoko kvalitetnih prirodnih proizvoda na bazi vitamina, minerala, ljekovitog bilja i koncentrisanih hranljivih suplemenata još od 1922 godine.

Čitavih 100 godina brinemo o vašem zdravlju.

 • 100 godina tradicije,
 • 100 godina iskustva
 • 100 godina izvrsnosti

NAŠI PROIZVODI

Jamieson sa ponosom nudi razne prirodne proizvode za dobro zdravlje za cijelu porodicu, uključujući:

 • Vitamine i minerale
 • Dodatke ishrani uključujući omega-3
 • Prirodne proizvode za varenje i prirodna pomagala za spavanje
 • Prenatalni vitamine i vitamine za djecu koja rastu
 • Biljne ekstrakte i biljne rastvore
 • Proizvodi za prirodnu ljepotu i njegu kože
 • Naši proizvodi imaju svetsku reputaciju za čistoću i potenciju. Naša vodeća posvećenost kvalitetu u industriji, kroz naše obećanje 360 Pure, garantuje da su naši proizvodi najvišeg dostupnog kvaliteta.
Naši proizvodi Jamieson

TRU-ID SERTIFIKOVANO

Nije tajna da Kanađani smatraju Džejmison kompanijom od najvećeg poverenja u vitaminima, mineralima i suplementima u industriji. Jedan od glavnih razloga za tu pohvalu je naš marljiv fokus na čiste, kvalitetne sastojke, zbog čega imamo naše 360 Pure Promise našim kupcima i potrošačima. Da bi dodatno ojačao ovu posvećenost kvalitetu i čistoći, Jamieson je sada TRU-ID sertifikovan!

TRU-ID je kanadski, nezavisni program DNK sertifikacije. Koristi najnoviju DNK tehnologiju za praćenje aktivnih sastojaka u biljnim i probiotičkim suplementima sve do njihovog specifičnog botaničkog porekla, čime se potvrđuje njihova autentičnost. Kao prvi koji je usvojio ovaj najsavremeniji program sertifikacije, Džejmison pomaže da se vodi put ka boljim industrijskim standardima.

JAMIESON: ISTORIJSKI PRVAK

Pionir u prirodnim proizvodima za dobro zdravlje, Jamieson vodi inovacije proizvoda u Kanadi i svijetu. Naša kompanija ima impresivnu listu „prvih“ i za formule i za sisteme isporuke:

 • Prvi vitamini mega-potencije
 • Porodica stabilnih, gastro-zaštićenih probiotika
 • Najmanja i najsnažnija mini tableta kalcijuma
 • Prvi dodatak za njegu zglobova za jedan dan u Kanadi, dokazano pruža olakšanje u roku od 7-10 dana.

Godine 2004. Džejmison je pomogao u osnivanju Uprave za prirodne i zdravstvene proizvode bez recepta (NNHPD). NNHPD je regulatorno tijelo za prirodne proizvode za dobro zdravlje u Kanadi, a predstavnici iz Jamiesona nastavljaju blisko sarađivati s njima na razvoju politika kako bi se osiguralo da su kanadski prirodni zdravstveni proizvodi sigurni, efikasni i visokog kvaliteta.

Pioniri u proizvodnji prorodnoh preparata Jamieson
Jamieson i briga o sredini

LIDER U OČUVANJU SREDINE

U Jamiesonu, naša posvećenost poboljšanju zdravlja i dobrobiti naših korisnika prirodno se proteže i na našu okolinu. Naše ekološke inicijative osiguravaju da se:

 • Ispunjavaju svi domaći i međunarodni propisi o zaštiti životne sredine i, u mjeri u kojoj je to praktično, sprovodi inicijative koje prevazilaze zahtjeve vlade.
 • Razmatra uticaj novih proizvoda, pakovanja, tehnologija i operativnih procedura na životnu sredinu.
 • Podstičite očuvanje interno i eksterno kroz naše poslovne partnere, dobavljače i odnose sa kupcima.

JAMIESON GLOBALNO

Iz naših kancelarija u Kanadi, Jamieson dotiče živote potrošača širom svijeta. Naši proizvodi se distribuiraju u više od 45 zemalja, a mi smo posvećeni rastu i novim mogućnostima za distribuciju, akviziciju i strateško savezništvo.

Zaista multinacionalna, multi-lokalna korporacija, Jamieson nudi bogatstvo međunarodnog znanja i regionalne ekspertize za pružanje usluga svojim klijentima.

Posjeti POEN SHOP

I uživaj u kupovini iz udobnosti svog doma.